Η μεγαλύτερη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών για τα προϊόντα παγκοσμίως

Το GS1 Cloud θα είναι η μεγαλύτερη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών για προϊόντα παγκοσμίως, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της σημερινής ψηφιακής εποχής. Τα προϊόντα θα αναγνωρίζονται μοναδικά με έναν κωδικό GTIN και αρχικά θα συνοδεύονται από 6 πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος, με την προοπτική επιπλέον χαρακτηριστικών μελλοντικά. 

Συστηθείτε στην παγκόσμια αγορά και τους υποψήφιους πελάτες σας!

 

Το GS1 Cloud ξεκινά με 3 βασικές λειτουργίες που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιήσουν αξιόπιστα δεδομένα, ενώ περισσότερες δυνατότητες αναμένεται να είναι διαθέσιμες σύντομα.

check 01
Με τη χρήση του, οι εταιρείες μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα προϊόντα στα συστήματά τους αναγνωρίζονται σωστά με έναν έγκυρο κωδικό GTIN (GS1 Global Trade Item Number®), που αποτελεί το απαραίτητο βήμα για την αξιοπιστία των δεδομένων.
view 01
Με τη χρήση του, οι εταιρείες μπορούν να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα, όπως αυτές παρέχονται από τον brand owner, Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολούνται με τη συλλογή πληροφοριών από μη επαληθευμένες πηγές ή να ανησυχούν για την αξιοπιστία των πληροφοριών αυτών.
explore 01
Με τη χρήση του, οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αναζητήσουν νέα προϊόντα για να τα διαθέσουν στα φυσικά ή ηλεκτρονικά τους καταστήματα, δεδομένου ότι αυτά προβάλλονται βάσει ταξινόμησης GPC ή/και target market.
 
 

Πώς λειτουργεί το GS1 Cloud

Συλλογή δεδομένων
Το GS1 Cloud θα συνδυάζει πληροφορίες προϊόντων προερχόμενες από τους ιδιοκτήτες των εμπορικών σημάτων και υπάρχουσες βάσεις δεδομένων του GS1, και επιπλέον θα συλλέγει δεδομένα για προϊόντα που δεν τηρούνται επί του παρόντος σε υπάρχουσα βάση. Όλες οι πληροφορίες  θα επικυρώνονται βάσει συμφωνημένων κανόνων και πολιτικών για την ποιότητα των δεδομένων.

Αποθήκευση δεδομένων
Το GS1 Cloud προορίζεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια κωδικούς GTINs, μαζί με έξι πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά προϊόντων: 

1. Κωδικός GTIN 

2. Μάρκα/Brand

3. Περιγραφή ετικέτας 

4. URL εικόνας 

5. Target market 

6. Επωνυμία εταιρείας 

7. Ταξινόμηση προϊόντων GPC

Πρόσβαση δεδομένων
Τα δεδομένα στο GS1 Cloud θα είναι διαθέσιμα στους εμπόρους λιανικής πώλησης, στα ηλεκτρονικά καταστήματα, σε marketplaces, στους προγραμματιστές εφαρμογών, στους solution providers, στους ιδιοκτήτες επώνυμων προϊόντων και στους κατασκευαστές, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας αλλά και μέσω APIs. Επιπλέον, η διάθεση των πληροφοριών αυτών στους καταναλωτές, θα τους βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων.

 

Σε ποιούς απευθύνεται το GS1 Cloud

 towhom copy

 

Cloud Activate

 

Το GS1 Cloud είναι μια παγκόσμια υπηρεσία του GS1, που παρέχεται από τους εθνικούς οργανισμούς-μέλη του.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.gs1.org/gs1-cloud

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο για το GS1 Cloud

Δείτε το video για το GS1 Cloud