Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προïόντων στις 22-23 Μαΐου 2017 στην Καβάλα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έλαβαν χώρα συναντήσεις B2B μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

Ο σύνδεσμός μας GS1 Association Greece υποστήριξε τις εργασίες του συνεδρίου ενώ ο Δρ. Γιώργος Σαρανταυγάς, Director - Standards & Solutions του GS1 Association Greece συμμετείχε με ομιλία του.

Ο GS1 Association Greece συμμετέχει ως  Χρυσός Χορηγός στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας, το Σάββατο 4/2/2017 θα πραγματοποιηθεί ομιλία μας με θέμα

Διεθνή Πρότυπα GS1: Ενσωμάτωση των απαιτούμενων πληροφοριών σε ένα GS1 Barcode για την ιχνηλάτηση του κρέατος στην Ευρωπαϊκή εφοδιαστική αλυσίδα

κατά την οποία θα παρουσιάσουμε πώς η εφαρμογή προτύπων βελτιστοποιεί την εφοδιαστική αλυσίδα κρέατος για τις επιχειρήσεις ενώ ταυτόχρονα προσθέτει στην ασφάλεια των καταναλωτών, καθιστώντας αποδοτικότερη την διαδικασία ιχνηλασιμότητας.

Η τεχνολογία GS1 DataBar σύμμαχος στην ασφάλεια του καταναλωτή

O GS1 Association Greece και η αλυσίδα καταστημάτων COREALIS παρουσίασαν live την εφαρμογή της τεχνολογίας barcode GS1 DataBar, στο χώρο του καταστήματος Corealis στο Μοσχάτο. Η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Το GS1 DataBar είναι μια νέα γενιά συμβόλων barcode που προορίζονται για χρήση στα σημεία λιανικής πώλησης και επιτρέπουν τη σήμανση πολλαπλών πληροφοριών σε ένα μόνο barcode, όπως το βάρος του προϊόντος, την ημερομηνία λήξης, τον αριθμό παρτίδας, τη χώρα προέλευσης, κλπ.

Έκδοση 2013 - "Οινοπαραγωγή"

Άρθρο της Μιράντας Γιακουμάκη, Σύμβουλος Διοίκησης GS1 Association-Greece

Δείτε το άρθρο