Διοίκηση

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του GS1 Association-Greece εκλέγονται από τις επιχειρήσεις-μέλη του και προέρχονται από τον τομέα της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για τον καθορισμό της συνολικής στρατηγικής κατεύθυνσης και των στόχων του GS1 Association-Greece, αποφασίζοντας από κοινού τους καλύτερους δρόμους για την ανάπτυξη του οργανισμού και την ικανοποίηση των μελών του.

Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

This image for Image Layouts addon
Τα μέλη των εταιριών που συμμετείχαμε στην ίδρυση του GS1 Association Greece, πιστεύουμε στην καινούργια αυτή προσπάθεια και έχουμε ως μοναδικό μας στόχο την επιτυχία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ελληνικής αγοράς κάτω από τα έγκυρα διεθνή πρότυπα GS1. Με χαμηλές συνδρομές λόγω και του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Σωματείου και της έντονης συμμετοχής εκπροσώπων των επιχειρήσεων στη διοίκηση, φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα επιχειρηματία και στις ανάγκες που κάθε φορά προκύπτουν από τη λειτουργία της επιχείρησής του. Άλλωστε, μέσω του Σωματείου μας αποσκοπούμε στην προώθηση των ενδιαφερόντων και των αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή κοινότητα του GS1.

Μαρία Κόντου
Πρόεδρος Δ.Σ.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος Κόντου Μαρία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ  
Αντιπρόεδρος Κολιός Χρήστος ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΛΙΟΥ ΑΒΕΕ  
Γραμματέας Κορωναίος Παναγιώτης SYNERGY IN SUPPLY CHAIN ΑΕ  
Ταμίας Χανιώτης Γεώργιος ΧΑΝΙΩΤΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
Μέλος Βλαχονικολέας Ιωάννης ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ  
Μέλος Λίνου Κωνσταντία PROCTER & GAMBLE ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ  
Μέλος Μπεκρής Χαράλαμπος ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ  
Μέλος Μποζίκας Σταύρος ELBISCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  
Μέλος Φραγκουλάκη Ελισάβετ ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΕ  

 

contact rs