Λιανεμπόριο

Τα GS1 barcodes αποτελούν το αξιόπιστο θεμέλιο δεδομένων για τους retailers και τους brand owners, βοηθώντας μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε φυσικά ή διαδικτυακά καταστήματα.

Image

Τα πρότυπα και οι υπηρεσίες GS1 επιτρέπουν την αξιόπιστη, πλήρη και ακριβή ταυτοποίηση προϊόντων, καθώς και την ανταλλαγή δεδομένων. Ακριβείς πληροφορίες σημαίνουν και καλύτερες υπηρεσίες.

Είτε στο διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, ο κωδικός GS1 GTIN και το GS1 barcode εξακολουθεί να αποτελεί το αξιόπιστο θεμέλιο για τους λιανοπωλητές και τα εμπορικά σήματα, βοηθώντας μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αναγνωρίζουν μοναδικά τα προϊόντα τους.

Image

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε κάποιο Online Marketplace όπως Amazon, Google, eBay, Alibaba;

Περισσότερα

Το ταξίδι των δεδομένων ενός προϊόντος: ψηφιοποίηση και τυποποίηση

Ο GS1 έχει μακρά ιστορία στο λιανικό εμπόριο και το πανταχού παρόν "μπιπ" ακούγεται στα ταμεία των καταστημάτων πάνω από 6 δισεκατομμύρια φορές κάθε μέρα. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα που πωλούν έχουν την ίδια αντιπροσωπευτική παρουσία εξίσου καλά στον ψηφιακό κόσμο, όπως και στον φυσικό κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο GS1 συνεργάζεται με τον κλάδο του λιανικού εμπορίου για τη δημιουργία μιας ισχυρότερης βάσης δεδομένων προϊόντων, με βάση τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος. Αυτό επιτρέπει μια σταθερή, αξιόπιστη ροή πληροφοριών και διαφάνεια στις λειτουργίες μεταξύ των λιανοπωλητών και των ιδιοκτητών εμπορικών σημάτων (brand owners).

1. Μοναδική αναγνώριση του προϊόντος 
 
Image

2D barcodes στο Λιανεμπόριο

Τα barcodes της επόμενης γενιάς. Ένα σκανάρισμα. Απεριόριστες δυνατότητες.

50 χρόνια GTIN

Γιορτάζουμε 50 χρόνια από τη δημιουργία του κωδικού GTIN, του αριθμού πίσω από το barcode, πους είναι το σημαντικότερο πρότυπο στην ιστορία της αλυσίδας εφοδιασμού μιας και έκανε δυνατή την ψηφιοποίηση και άλλαξε το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου.

Verified by GS1 - Εσείς είστε μέσα;

H υπηρεσία Verified by GS1 είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στην τοπική αλλά και την παγκόσμια αγορά. 

Καταναλωτικά Προϊόντα

Καταναλωτικά Προϊόντα

Ακολουθήστε το ταξίδι ενός καταναλωτικού προϊόντος και δείτε πώς τα πρότυπα GS1 μπορούν να συμβάλουν στη μετατροπή πολύπλοκων αλυσίδων εφοδιασμού σε απρόσκοπτη, ευέλικτη και διαφανή εμπειρία αγορών.
Ξεκινήστε εδώ
Ένδυση

Ένδυση

Ακολουθήστε το ταξίδι ενός προϊόντος ένδυσης και δείτε πώς τα πρότυπα GS1 μπορούν να συμβάλουν στη μετατροπή πολύπλοκων αλυσίδων εφοδιασμού σε απρόσκοπτη, ευέλικτη και διαφανή εμπειρία αγορών.
 
Ξεκινήστε εδώ
This image for Image Layouts addon

Χρειάζομαι κωδικούς GTIN για τα προϊόντα μου

Η μοναδικότητα και εγκυρότητα των κωδικών GTIN και των GS1 barcodes εξασφαλίζεται μόνο όταν αυτά έχουν εκδοθεί από εθνικούς οργανισμούς GS1 που αποτελούν την αποκλειστική πηγή για την διαχείρισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο GS1 Association Greece είναι σύνδεσμος μη κερδοσκοπικός, μέλος του διεθνούς Οργανισμού GS1, νόμιμος και μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας στην Ελλάδα για την έκδοση και διαχείριση κωδικών barcodes GS1 με προθέματα 520 και 521.

contact rs