Μεταφορές και Logistics

Είτε είστε κατασκευαστής, λιανοπωλητής ή πάροχος υπηρεσιών εφοδιαστικής, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή οι αποστολές των εμπορευμάτων σας, από πού προέρχονται και πότε και πού πρόκειται να φτάσουν.

Image

Ο εντοπισμός, η καταγραφή και η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση των προϊόντων αλλά και η ψηφιοποίηση των καθημερινών επιχειρηματικών διαδικασιών, όχι μόνο ενισχύει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αλλά δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό, βιώσιμο και συνεργατικό περιβάλλον εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο GS1 εργάζεται για την επίτευξη διαφάνειας σε πραγματικό χρόνο σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, από την πηγή έως τον καταναλωτή, ανεξάρτητα από τον τρόπο μεταφοράς των προϊόντων.

Transport management

Transport management

Σήμερα υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για συχνές παραδόσεις, μικρές αποστολές και ακριβή διανομή σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Κι αυτό πρέπει να γίνει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους σε πολλαπλούς τρόπους μεταφοράς.
Δείτε περισσότερα
Warehouse management

Warehouse management

Οι κατασκευαστές και οι λιανοπωλητές αναθέτουν όλο και περισσότερο τη διαχείριση των αποθηκών και των κέντρων διανομής τους σε εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών logistics (LSP).
Δείτε περισσότερα
Delivery management

Delivery management

Οι αποστολές προϊόντων έρχονται από εργοστάσια ή αποθήκες και πηγαίνουν σε καταστήματα, εστιατόρια ή νοσοκομεία. Σε κάθε περίπτωση, ένα φορτίο πρέπει να παραληφθεί, να επαληθευτεί, να καταγραφεί, να ενοποιηθεί και να αποθηκευτεί, μερικές φορές μέχρι σε επίπεδο μοναδικού σειριακού αριθμού.
Δείτε περισσότερα

FENIX

Δείτε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το website του GS1 Global για τον τομέα Transport & Logistics.

Δείτε εδώ
This image for Image Layouts addon

Θέλετε κι εσείς να χρησιμοποιήσετε διεθνή πρότυπα αναγνώρισης;

Ο GS1 είναι ο μόνος οργανισμός που αποδίδει διεθνώς αποδεκτά εταιρικά προθέματα κωδικών, ώστε να δημιουργείτε διεθνείς έγκυρους SSCC και τους σχετικούς γραμμικούς κώδικες GS1-128, για τον μοναδικό προσδιορισμό των μονάδων logstics.

Στην Ελλάδα, νόμιμος και μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας του είναι ο GS1 Association Greece, που δημιουργήθηκε και διοικείται από επιχειρήσεις-χρήστες των προτύπων GS1 και είναι υπεύθυνος για την απόδοση κωδικών με προθέματα 520 & 521.

contact rs