2D Barcodes στο Λιανεμπόριο

Τα barcodes της επόμενης γενιάς.

Ένα σκανάρισμα. Απεριόριστες δυνατότητες.

Τα barcodes της επόμενης γενιάς είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις

Καταναλωτές, brand owners, λιανέμποροι και ρυθμιστικές αρχές, όλοι θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα για τα προϊόντα, κι έτσι όλοι αναζητούν καλύτερους τρόπους πρόσβασης σε πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν, σκανάροντας το barcode στη συσκευασία του.

Το πρόβλημα; Τα περισσότερα barcodes σήμερα παρέχουν πολύ περιορισμένο αριθμό πληροφοριών. Τα κλασικά barcodes σκανάρονται συνήθως από εταιρείες και εμπορικούς εταίρους, με σκοπό την πρόσβαση σε πληροφορίες της αλυσίδας εφοδιασμού μέσω επιχειρησιακών συστημάτων. Τα QR codes σκανάρονται συνήθως από τους καταναλωτές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για το προϊόν.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που δημιουργούνται για το προϊόν σας, με τα barcodes της επόμενης γενιάς

Image

Επιχειρηματική αποτελεσματικότητα για τις σύγχρονες απαιτήσεις των συνεργατών

Εκτός από τον κωδικό GS1 GTIN®, αυτά τα barcodes μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τον αριθμό παρτίδας ενός προϊόντος, το serial number, την ημερομηνία λήξης και ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Με πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, οι εμπορικοί εταίροι μπορούν να ενισχύσουν τη διαφάνεια σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, να βελτιώσουν τη διαχείριση των αποθεμάτων, να ενεργοποιήσουν πρωτοβουλίες ιχνηλασιμότητας και βιωσιμότητας, να μειώσουν τα απόβλητα και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες ανάκλησης και επιστροφής.

Image

Ποιοτική πληροφόρηση για τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών

Τα QR codes που υποστηρίζονται από τον GS1, δίνουν στους παραγωγούς, στους brand owners και στους λιανέμπορους, νέους τρόπους σύνδεσης με τους καταναλωτές. Σκανάροντας ένα από αυτά τα barcodes με ένα smartphone, οι καταναλωτές μπορούν να δουν αμέσως συστατικά, αλλεργιογόνα, συνταγές, ανταμοιβές, προσφορές και πολλά άλλα, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με το πού κατασκευάστηκε το προϊόν, στοιχεία σχετικά με τη βιώσιμη αναζήτηση πόρων, οδηγίες για την ανακύκλωση, εύκολους τρόπους επαναπαραγγελίας και άλλα είδη πληροφοριών.

Image

POS της επόμενης γενιάς

Τα barcodes της επόμενης γενιάς μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα για περισσότερους ανθρώπους: τόσο τα GS1 DataMatrix όσο και τα QR codes που βασίζονται στα πρότυπα GS1, βελτιώνουν με πολλαπλούς τρόπους τις επιχειρηματικές λειτουργίες και παρέχουν νέες εμπειρίες στους καταναλωτές, απλά και μόνο επειδή περιέχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες, ενώ εξακολουθούν και σκανάρονται κανονικά στο ταμείο.

Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε το προϊόν σας στην πληροφόρηση της επόμενης γενιάς;

Παραδείγματα από όλο τον κόσμο

Πολλαπλά οφέλη από τα 2D barcodes για τη Woolworths

Πολλαπλά οφέλη από τα 2D barcodes για τη Woolworths

Η Woolworths και επιλεγμένοι προμηθευτές της, χρησιμοποιούν 2D barcodes με τα πρότυπα GS1, για να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της ασφάλειας των τροφίμων και της μείωσης των αποβλήτων τροφίμων έως και 40%.

Η Parla Deli στη Βραζιλία σκανάρει το πρώτο 2D barcode παγκοσμίως

Η Parla Deli στη Βραζιλία σκανάρει το πρώτο 2D barcode παγκοσμίως

Η Parla Deli ξεκλειδώνει την επιχειρηματική αξία και συνδέεται με τους πελάτες της, εφαρμόζοντας τα πιο πρόσφατα πρότυπα GS1.

 

 

Ιχνηλασιμότητα από την αρχή ως το τέλος & Δέσμευση των καταναλωτών

Ιχνηλασιμότητα από την αρχή ως το τέλος & Δέσμευση των καταναλωτών

Η FrieslandCampina θέλει να μοιραστεί το ταξίδι της βρεφικής διατροφής απευθείας με τους πελάτες της, κι έτσι, για την πιο διαδεδομένη μάρκα της, ανέπτυξε μια εφαρμογή με την ονομασία TrackEasy, η οποία βασίζεται στα πρότυπα GS1.

Ο GS1 συνεργάζεται με στελέχη της αγοράς για να αξιοποιήσει τη δύναμη των barcodes της επόμενης γενιάς, ώστε όχι μόνο να ανταποκριθεί αλλά και να υπερβεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις, πέρα από σκανάρισμα στο ταμείο.

Αυτό το ταξίδι θα βελτιώσει τις εμπειρίες των καταναλωτών, των brands, του λιανεμπορίου και όλων των ενδιάμεσων. Ο GS1 υποστηρίζει τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο ώστε να αξιοποιήσει τη δύναμη αυτών των barcodes για να επιτρέψει νέες επιχειρηματικές λύσεις για το σήμερα… και το αύριο.

Η Procter & Gamble υποστηρίζει την παγκόσμια μετάβαση στα 2D barcodes, χρησιμοποιώντας τα πρότυπα GS1

"Consumers demand more information about the products they’re purchasing, regulators require the disclosure of more information and there’s an ongoing need to more effectively track and trace products through the supply chain. We can resolve this with 2D barcodes with GS1 standards inside – a single barcode that has the power to provide all the information consumers need and desire, improve traceability through the supply chain, and scans at checkout."

Jon R. Moeller, Chairman of the Board, President and Chief Executive Officer, Procter & Gamble

Ξεκινήστε κι εσείς!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την εφαρμογή των barcode της επόμενης γενιάς

contact rs