Νέα

Γιορτάζoυμε 40 Χρόνια Παρουσίας του GS1 στο Παγκόσμιο Εμπόριο

Ο GS1 γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια παρουσίας του στο παγκόσμιο εμπόριο.

40 Χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου GS1 barcode!

 Ο οργανισμός μας, ως μοναδικό μέλος του GS1 στην Ελλάδα, συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο Standards Money Conference 2013 στις 5 Νοεμβρίου, στις εργασίες του οποίου, αναδείχτηκε η αυξανόμενη ανάγκη για υιοθέτηση global standards στο χρηματοπιστωτικό τομέα, το χώρο της υγείας, το εμπόριο, τα logistics και τις εξαγωγές.

Φωτό Μέλη του ΔΣ του GS1 Association Greece με στελέχη του οργανισμού και προσκεκλημένους στο συνέδριο

Φωτό Στιγμιότυπο από το panel συζήτησης για Μεταφορές, Logistics & Εξαγωγές

Ανάμεσα στους ομιλητές, ειδικά προσκεκλημένοι μας ήταν οι κ.κ. Malcolm Bowden, President GS1 Global Solutions και Erik Larsen, Associate Principal Mc Kinsey & Co.

Φωτό κ. Malcolm Bowden, President GS1 Global Solutions & κ. Μαρία Κόντου, Πρόεδρος GS1 Association-Greece

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη λειτουργία ενός εικονικού supermarket και διαδραστικά να διαπιστώσουν το μεγάλο εύρος πληροφόρησης που παρέχει η νέα συμβολογία GS1 DataBar και τις δυνατότητες που παρέχονται στους καταναλωτές με τη συμβολογία GS1 QR Code, ακόμη και με τη χρήση των κινητών τους τηλεφώνων.

Eντύπωση επίσης προκάλεσε η εφαρμογή της συμβολογίας GS1 DataMatrix σε φαρμακευτικά προϊόντα και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που δίνει τη δυνατότητα απεικόνισης πολλών πληροφοριών σε εξαιρετικά περιορισμένη επιφάνεια και επιτρέπει καινοτόμες διαδικασίες περίθαλψης, όπως το bedside scanning.

Περισσότερες φωτογραφίες και video από το συνέδριο Standards Money Conference 2013…

Περισσότερα για τον εορτασμό των 40 Χρόνων του GS1, από τον GS1 Association-Greece…

contact rs