Νέα

8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

O GS1 Association-Greece έδωσε το παρόν στην 8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με 10.800 επισκέπτες συνολικά κατά τις τρεις ημέρες λειτουργίας της και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναμονής λόγω της πανδημίας, συναντήσαμε ξανά και συνομιλήσαμε από κοντά με επιχειρήσεις-μέλη μας, συνεργάτες, επαγγελματικούς φίλους από την ευρύτερη αγορά της αλυσίδας εφοδιασμού αλλά και φοιτητές, τους αυριανούς logisticians.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι συνεδριακές εκδηλώσεις LOGI.C events, με πάνω από 500 άτομα να τις παρακολουθούν με φυσική παρουσία και αντίστοιχο αριθμό online κοινού να επιλέγει τη Livestreaming μετάδοση.

Στα πλαίσια της ενότητας "Ελληνικό λιμενικό σύστημα: Η επόμενη μέρα", παρουσιάστηκε από τον Δρ. Γιώργο Σαρανταυγά, Director Standards & Solutions, η ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού στα λιμάνια αλλά και τα οφέλη του. Δείτε τη σχετική ομιλία.

Παράλληλα, κ. Μάνος Παπαδάκης, Applications Executive Standards & Solutions, μιλώντας στην ενότητα "Ελληνικά Logistics: Οι μελλοντικές προκλήσεις", ενημέρωσε για το ευρωπαϊκό έργο FENIX, στο οποίο ο GS1 συμβάλλει ενισχύοντας την προτυποποίηση, συνεργαζόμενος με 43 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οργανισμούς, για την ανάπτυξη ενός διαλειτουργικού δικτύου logistics στη νέα ψηφιακή εποχή. Δείτε τη σχετική ομιλία.

LoRa GS1 MoU

contact rs