Νέα

Το HellaSync και στη Θεσσαλονίκη

H δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων γίνεται πραγματικότητα και στην ελληνική αλυσίδα εφοδιασμού.

Μετά την πετυχημένη παρουσίαση της πλατφόρμας “HellaSync” στην Αθήνα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και απαιτήσεις των μελών μας στη Βόρεια Ελλάδα, είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες του ελληνικού datapool “HellaSync” και στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και έλαβε θερμή ανταπόκριση από εκπρόσωπους φορέων, λιανέμπορους, προμηθευτές και δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδας.

Το HellaSync είναι ένα είδος ηλεκτρονικού καταλόγου που δημιουργήθηκε από τον GS1 Association Greece για την ελληνική αγορά με σκοπό τη διευκόλυνση και αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, σε λιανέμπορους, χονδρέμπορους, διακινητές, κατασκευαστές, παραγωγούς, προμηθευτές, κ.ά.

Το HellaSync είναι ένα από τα 32 πιστοποιημένα GS1 datapools στον κόσμο που, μέσω του Παγκόσμιου Δικτύου Συγχρονισμού Δεδομένων του GS1, δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στους χρήστες σε πληροφορίες για περισσότερους από 15.000.000 κωδικούς προϊόντων.

Οι συναλλασσόμενοι εξασφαλίζουν ομαλότερες, ταχύτερες και λιγότερο δαπανηρές διαδικασίες κατά τις μεταξύ τους συναλλαγές ενώ ταυτόχρονα τους παρέχεται η δυνατότητα συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του ΕΚ 1169/2011.

Στιγμιότυπο από το panel των ομιλητών: Β.Βalden, Δ/νουσα Σύμβουλος Retail Link, M. Κόντου, Πρόεδρος GS1 Association Greece, Γ. Δημητρακόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος GS1 Association Greece

HS Thes panel

Χαιρετισμό απηύθηνε εκπροσωπώντας τον ΣΕΒΕ, η κα Βάσω Λούντζη, Εντεταλμένος Σύμβουλος

HS Thes SEVEl

HS Thes particl

contact rs