Νέα

Εσείς είστε καταχωρημένοι στο GEPIR;

Γιατί θα πρέπει μια επιχείρηση να είναι καταχωρημένη στο GEPIR;

Το GEPIR - Global Electronic Party Information Registry είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ διεθνές μητρώο των επιχειρήσεων-μελών του GS1.

Εάν ο κωδικός GS1 μιας επιχείρησης δεν βρίσκεται καταχωρημένος στο GEPIR (www.gepir.org), τότε δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του.

Στο περιβάλλον της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, οι επιχειρήσεις πριν προβούν στην έναρξη μιας εμπορικής συνεργασίας, φροντίζουν να επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των GS1 κωδικών των συνεργατών τους.

Το GEPIR τροφοδοτείται με στοιχεία από τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ εθνικούς φορείς GS1. Κατά συνέπεια η καταχώρηση των επιχειρήσεων σε αυτό συνεπάγεται και την αυτόματη ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ των κωδικών GS1 που αυτές χρησιμοποιούν για τη διακίνηση των προϊόντων τους.

Γνωρίζετε ότι…

  • Το GEPIR παρέχει πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες επαφής για περισσότερες από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις σε πάνω από 100 χώρες.

  • Το GEPIR είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διασυνδέει τις βάσεις δεδομένωντων εθνικών γραφείων που εκπροσωπούν τον GS1 σε κάθε χώρα.

  • Το GEPIR παρέχει πληροφορίες μόνο σχετικά με την επιχείρηση στην οποία ανήκει ο κωδικός barcode με τον οποίο πωλείται ένα προϊόν. Αυτή η επιχείρηση μπορεί να κατασκευάζει τα προϊόντα της οπουδήποτε στον κόσμο.

  • Πολλοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων εθνικών γραφείων-μελών του GS1, έχουν αναπτύξει εφαρμογές διασύνδεσης με το δίκτυο GEPIR μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Ποιοί χρησιμοποιούν το GEPIR;

  • Οι τελικοί καταναλωτές, προκειμένου να βρούν πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις των οποίων τα προϊόντα φέρουν κωδικούς barcode.

  • Οι επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία των εμπορικών συνεργατών τους.

 

GEPIRCapture

contact rs