Νέα

Βράβευση 401 ΓΣΝΑ για την εφαρμογή των πρoτύπων GS1

Βραβείο για το ελληνικό case study κωδικοποίησης, σήμανσης και ιχνηλάτησης των υγειονομικών υλικών μέσω GS1 barcode scanning δόθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η βράβευση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 35ου Global GS1 Healthcare Conference που πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Μαρτίου 2019 στο Άμστερνταμ, Ολλανδία. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες υγείας από 50 χώρες με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν τις σημερινές βασικές προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια των ασθενών - ψευδεπίγραφα φάρμακα, ιατρικά λάθη και παραποίηση.

Ο GS1 Association Greece έδωσε ηχηρό παρόν με τη συνδρομή του στο project της αναβάθμισης των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του 401 ΓΣΝΑ μέσω του συστήματος αυτοματοποιημένης διακίνησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Το case study παρουσίασε  o Αντισυνταγματάρχης Σωτήρης Τσιάφος-Τσιάρας, στρατιωτικός Φαρμακοποιός και Traceability Project Manager στο 401 ΓΣΝΑ,  ο οποίος μίλησε για την πιλοτική εφαρμογή των Διεθνών Πρότυπων GS1 στο νοσοκομείο και εξήγησε τα πολλαπλά οφέλη για την Υπηρεσία.

 

 DSC7410

Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη βράβευση, με τον Αντισυνταγματάρχη Σωτήριο Τσιάφο-Τσιάρα να κρατά το βραβείο και στελέχη του 401 ΓΣΝΑ, του GS1 Association-Greece και του GS1 Global.

 

 DSC7428

Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη βράβευση, από αριστερά προς δεξιά: κ. Χρήστος Κολιός, Αντιπρόεδρος GS1 Association Greece, Δρ. Γιώργος Σαρανταυγάς, Director Standards & Solutions GS1 Association Greece, Αντισυνταγματάρχης Σωτήριος Τσιάφος-Τσιάρας, στρατιωτικός Φαρμακοποιός & Traceability Project Manager στο 401 ΓΣΝΑ

 

vraveio2

contact rs